Kontaktoni me ne

+383 38 220 403

Kërko faqen

Lajme

Kërkesë për ofertë - Instalimi/Ndërtimi i Pikës Informuese Turistike

Kërkesë për ofertë - Instalimi/Ndërtimi i Pikës Informuese Turistike
20-11-2023

Projekti PPSE ka bashkëpunuar aktivisht me Komunën e Prishtinës dhe sektorin privat, veçanërisht në pasurimin e ofertës turistike në kryeqytet, rritjen e numrit të vizitorëve dhe zgjat

Njoftim për shtyerje të afatit për Shprehje të Interesit

Njoftim për shtyerje të afatit për Shprehje të Interesit
03-11-2023

Njoftim për zgjatjen e Thirrjes për Shprehje të Interesit Njoftojmë të gjithë palët e interesuara se afati për dërgimin e shprehjes së interesit për projektin e instalim

Komuna e Prishtinës dhe projekti PPSE kanë hapur thirrjen për instalimin/ndërtimin e Pikës Informuese Turistike në Sheshin Nëna Tereze.

Komuna e Prishtinës dhe projekti PPSE kanë hapur thirrjen për instalimin/ndërtimin e Pikës Informuese Turistike në Sheshin Nëna Tereze.
12-10-2023

Pika turistike do të ketë destinim: Shoqëror, rrjedhimisht do të shfrytëzohet nga Komuna e Prishtinës (Drejtoria e Kulturës) si pikë informuese për qytarët resident apo të huaj në li

Zyrtarët e AMK dhe konsulentë trajnohen për draftim të strategjive të turizmit

Zyrtarët e AMK dhe konsulentë trajnohen për draftim të strategjive të turizmit
02-10-2023

Projekti PPSE, në bashkëpunim me SAsociacionin e Komunave të Kosovës, ofroi trajnimin për "Hartimin dhe Përditësimin e Strategjive Komunale të Turizmit", për zyrtarë komunalë nga Drejtori

Inspektimi dhe certifikimi i zipline, Green Valley

Inspektimi dhe certifikimi i zipline, Green Valley
26-06-2023

Zip line-ët, si produkte turistike të mbështetura dhe të promovuara nga Projekti për Punësim në Sektorin Privat (PPSE) në Kosovë po luajnë një rol të rëndësishëm në plotësimin e kë

Diskutim mbi temën “Financimi i bazuar në projekte dhe në kontrata”

Diskutim mbi temën “Financimi i bazuar në projekte dhe në kontrata”
19-06-2023

Projekti PPSE në bashkëpunim me Shoqatën e Bankave të Kosovës, organizuan tryezën mbi temën “Financimi i bazuar në projekte dhe në kontrata”. Që në vitin 2017, PPSE ka pilotuar inter

Inaugurohet modernizimi i Agrofidanishtes Havolli

Inaugurohet modernizimi i Agrofidanishtes Havolli
09-06-2023

Bashkë me Driton Havollin nga Agrofidanishtja Havolli inauguruam fidanishten moderne me teknologjitë dhe praktikat më të mira të prodhimit të fidaneve të perimeve.Bujqësia në Kosovë ë

Falenderojmë të gjithë pjesëmarrësit në garën e parë për promovimin e turizmit në Kosovë, të lansuar nga projekti PPSE.

Falenderojmë të gjithë pjesëmarrësit në garën e parë për promovimin e turizmit në Kosovë, të lansuar nga projekti PPSE.
28-08-2022

 Dhe një urim të veçantë për Znj. Dasara Kerqeli, fituesen e çmimit të parë në vlerë prej 800 EUR. Vlogu i saj plotësoi të gjitha kriteret e caktuara për këtë garë.  Më posh

Partneriteti i dytë për modernizim të fidanishtes

Partneriteti i dytë për modernizim të fidanishtes
10-08-2022

 Suharekë, 9 Gusht, 2022 Në takim me Besar Kryeziun në Komunën e Suharekës nënshkruam marrëveshjen e partneritetit për modernizimin e fidanishtes së tij, #BesJet. Përmes bashkë-fina

Modenizimi i fidanishtes që do të rrisë prodhimin dhe punësimin

Modenizimi i fidanishtes që do të rrisë prodhimin dhe punësimin
25-07-2022

Driton Havolli nga Klina është i përfshirë në fushën e bujqësisë gjatë gjithë jetës së tij. Fidanishtja e tij "Havolli" ka qenë vazhdimisht në rritje - në cilësi, sasi të priodhuar

Thirrje për vlogerët, entuziastët e natyrës dhe turizmit për të marrë pjesë në garën tonë të parë për të promovuar destinacione të bukura dhe më pak të njohura në Kosovë

Thirrje për vlogerët, entuziastët e natyrës dhe turizmit për të marrë pjesë në garën tonë të parë për të promovuar destinacione të bukura dhe më pak të njohura në Kosovë
22-07-2022

  Të gjithë njohim dhe dijmë destinacione më pak të njohura në Kosovë të cilat kishim pasë dëshirë t’i shohim më të zhvilluara e me më shumë turistë. Ndani kënaqësitë tuaja duke na dërguar

Pjesëmarrje e suksesshme e Kosovës në Panairin EMITT, Turqi

Pjesëmarrje e suksesshme e Kosovës në Panairin EMITT, Turqi
14-02-2022

Prishtinë, 14 shkurt 2022 - Pjesëmarrja e Kosovës në panairin EMITT 2022 rezultoi në prezantim dinjitoz të ofertës turistike të vendit, vendosjen e një standardi të ri të përfaqësim