Kontaktoni me ne

+383 38 220 403

Kërko faqen

Krijojmë vende pune dhe mundësi

Të fundit

  • Lajme
  • Mundësi

Kërkesë për ofertë - Instalimi/Ndërtimi i Pikës Informuese Turistike

Kërkesë për ofertë - Instalimi/Ndërtimi i Pikës Informuese Turistike

Projekti PPSE ka bashkëpunuar aktivisht me Komunën e Prishtinës dhe sektorin privat, veçanërisht në p

Njoftim për shtyerje të afatit për Shprehje të Interesit

Njoftim për shtyerje të afatit për Shprehje të Interesit

Njoftim për zgjatjen e Thirrjes për Shprehje të Interesit Njoftojmë të gjithë palët

Komuna e Prishtinës dhe projekti PPSE kanë hapur thirrjen për instalimin/ndërtimin e Pikës Informuese Turistike në Sheshin Nëna Tereze.

Komuna e Prishtinës dhe projekti PPSE kanë hapur thirrjen për instalimin/ndërtimin e Pikës Informuese Turistike në Sheshin Nëna Tereze.

Pika turistike do të ketë destinim: Shoqëror, rrjedhimisht do të shfrytëzohet nga Komuna e Pr

Publikime

Ekipi ynë

Swisscontact është fondacion i pavarur për bashkëpunim në fushën e zhvillimit ndërkombëtar. Organizata është e përfaqësuar në 36 vende me më shumë se 1,400 punëtorë. Që nga viti 1959, organizata promovon zhvillimin ekonomik, social dhe mjedisor. 


Lexoni më shumë

Lokacioni ynë

Agjencia Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC) është agjencia për zhvillim ndërkombëtar e Zvicrës në kuadër të Departamentit Federal të Punëve me Jashtë.

Lexoni më shumë

Formulari për kontakt

Rr. Str. Bekim Fehmiu K-P H-1 N-1

10000 Prishtinë 

Kosovë

Telefon:Tel: +383 38 220 403

Email: [email protected]

Formulari për kontakt

Abonohuni

Regjistrohuni këtu për të rejat më të fundit