Kontaktoni me ne

+383 38 220 403

Kërko faqen

Rrëfimi ynë

Një përjetim ndryshe në Pejën turistike

Një përjetim ndryshe në Pejën turistike

Njihuni me Wander Adventures, një turoperator në Kosovë që ofron gjatë të gjithë vitit përvoja dhe aktivitete në natyrë. Pakot turistike të kësaj kompanie janë të larmishme dhe përplot adren

Ndryshimi i mendësisë është thelbësor për gjithëpërfshirje kuptimplote sociale në zhvillim

Ndryshimi i mendësisë është thelbësor për gjithëpërfshirje kuptimplote sociale në zhvillim

Ivana Božić, Fasilitatore për Gjithëpërfshirje Sociale Promovimi i Punësimit në Sektorin Privat (ang. Promoting Private Sector Employment – PPSE)Që nga viti 2014, roli im brenda Swisscont

Mrika që pushton bjeshkët

Mrika që pushton bjeshkët

Mrika Nikqi ka bërë emër me sukseset e saj në fushën e ngjitjes së majave më të larta të bjeshkëve nëpër botë. Në një intervistë për Albinfo ajo tregon për këtë pasion të sajin. 

Shihemi në malet e Kosovës!

Shihemi në malet e Kosovës!

Ski touring apo shëtitja me ski – që dallon nga skijimi - është një nga përvojat më të veçanta të aktiviteteve në natyrë që zhvillohen në Kosovë gjatë stinës së

Fuqia transformuese e përkrahjes në kohën e duhur në mbështetje të nismave ekonomike të grave

Fuqia transformuese e përkrahjes në kohën e duhur në mbështetje të nismave ekonomike të grave

Propozimi i Kosovës për çmimet Oscar, filmi Zgjoi, është tregim i rezistencës, solidaritetit dhe rindërtimit të jetës. Është historia e vërtetë e Fahrije Hotit, themelueses së Kooperati

Etik, i qëndrueshëm, bio: revolucioni i gjelbër i Kosovës

Etik, i qëndrueshëm, bio: revolucioni i gjelbër i Kosovës

 Çar, erëza, vajra aromatikë dhe esenca: një rrugëtim i shijes dhe nuhatjes në zemër të Kosovës

FRANCESCA MASOTTI | 25 tetor 2021

 

Gjithnjë ekziston nj

MADE IN THE BALKANS: BLIFF ORGANIK, ISTOG, KOSOVË

MADE IN THE BALKANS: BLIFF ORGANIK, ISTOG, KOSOVË

 4 tetor 2021

Made in the Balkans vazhdon me prezantimin e produkteve të artizanëve, dizajnerëve, artistëve dhe bizneseve të vogla në gadishullin ballkanik dhe takimi i sotë

Destinations - Into the land of bears

Destinations - Into the land of bears

 Në hyrje të Prishtinës, kryeqytetit të shtetit më të ri, Kosovës, Pylli i Arinjve Prishtina është një lokacion i përqafuar nga Natyra, ku 20 arinj kanë gjetur mbrojtjen dhe lirinë pas shumë vit

MADE IN THE BALKANS: VICIANUM GREENFARM, PRISHTINË, KOSOVË

MADE IN THE BALKANS: VICIANUM GREENFARM, PRISHTINË, KOSOVË

 Nga: Francesca Masotti

http://www.lettersfromthebalkans.com/2021/09/13/made-in-the-balkans-vicianum-greenfarm-prishtina-kosovo/

 Made in the Balkans vazhdon me prezantimin e

Intervistë-Sektori i turizmit me potencial të jashtëzakonshëm për investime nga diaspora

Intervistë-Sektori i turizmit me potencial të jashtëzakonshëm për investime nga diaspora

 Albion Idrizi është një nga përfaqësuesit e sektorit privat në industrinë e turizmit të Kosovës, i cili ka qenë i përfshirë në shumë procese për zhvillimin dhe transformimin e kësaj industr