Kontaktoni me ne

+383 38 220 403

Kërko faqen

Organizatat implementuese

Swisscontact
Swisscontact është fondacion i pavarur për bashkëpunim në fushën e zhvillimit ndërkombëtar. Organizata është e përfaqësuar në 34 vende me më shumë se 1,200 punëtorë. Që nga viti 1959, organizata promovon zhvillimin ekonomik, social dhe mjedisor.