Kontaktoni me ne

+383 38 220 403

Kërko faqen

Donatori

Agjencia Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC) është agjencia për zhvillim ndërkombëtar e Zvicrës në kuadër të Departamentit Federal të Punëve me Jashtë (FDFA). Në bashkëpunim me zyra të tjera federale, SDC është përgjegjëse për koordinimin në tërësi të aktiviteteve për zhvillim dhe bashkëpunimin me Evropën Lindore, si dhe për ndihmën humanitare që sigurohet nga Konfederata Zvicerane.